Making a Difference through Friendship and English!

Modele felicitari craciun

“Crăciunul este ACEA perioada minunată în care te gândesti la toti CEI Dragi si… la ce mărime Poarta la pulover! Să ai un Craciun magie! “Fie ca un fulg de Nea razlet si Vesel sa Bata-n USA casei Tale si sa-TI aduca bucurii si Lumina in Seara Sfanta de craciun.” ” Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un Pahar de vin, ca sa avem Craciun Voios, ca nimic nu-i mai Frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, Calda si cu voie Buna, ca o Frumoasa cununa, pasnica si cu surprise , reprize de Pline de multe. Craciun fericit! Ma Bucur ca esti Langa mine si Sper sa petrecem Impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, Colinde si bucurii! Esti cel mai Frumos cadou de craciun pe care l-am primit vrédata si ITI multumesc ca existi! “” Cel mai Frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. ITI multumesc pentru ca ma faci fericita. ITI doresc DIN inima Sarbatori fericite! “Lumina Sfanta Venita in ajun sa va aduca in suflet un Vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de CEI Dragi! Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-TI suempul. Sa FII Vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri Frumoase. CRACIUN FERICIT! “Fie ca un fulg de Nea razlet si Vesel sa Bata-n USA casei Tale si sa-TI aduca bucurii si Lumina in Seara Sfanta de craciun.” ” Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un Pahar de vin, ca sa avem Craciun Voios, ca nimic nu-i mai Frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, Calda si cu voie Buna, ca o Frumoasa cununa, pasnica si cu surprise , reprize de Pline de multe. Craciun fericit! MESAJE DE CRACIUN. Sarbatoarea Craciunului se aproprie, ocazie cu care fiecare dintre Noi ISI aduce aminte si trimite mesaje si SMS-URI celor Dragi, membrilor Familiei si prietenilor. IAR cea mai simpla si eficienta metoda prin care putem sa impartasim Bucuria sarbatorilor este prin transmiterea de mesaje si SMS-URI de craciun. MESAJE DE CRĂCIUN, URARI DE CRĂCIUN, SMS DE CRĂCIUN, FELICITĂRI DE CRĂCIUN.

-E timpul sa inchizi ochii si sa-TI amintesti de Craciunul copilariei Tale. E timpul sa-TI amintesti cum stateai cu nasul Lipit de GEAM incercind sa-l Vezi PE MOS Craciun. “Sa ai un Craciun fericit si sa traiesti in sarbatoare, sa-TI miroasa a Brad in Casa si a Bani in buzunare!” FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje Crăciun: “minunatele nopti ALE Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la RAEC de bucurie alaturi de Oaspetii CEI Dragi. Va doresc tot binele, noastre bune si curé sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si accomplie sa va fie Mereu alaturi! “Scoala s-a terminat si ne Cam plictisim acum, Noroc ca avem telefonane si ne Dam mesaje de craciun.” Sa va fie Casa, Casa cu bucate Noi PE Masa MOS Craciun cu contrôle peline, drumu`n viata Cat mai Lin “2. PE la geamuri CAD stelute, iar PE foc sunt Sarmalute, iar Bradul e la locul lui, Mossoul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, AIAC si craciunul Vine. Craciun fericit. 12. ITI doresc un Craciun si un Revelion joyeux alaturi de Familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… Si, cel mai important, sa nu faci nimic DIN CEEA ce nu eu comme face! Mosul te vede! Ho-Ho-Ho! 1.

L-am Visat PE MOS azi noapte, venea tare de departe cu un sac Mare in série sa aduca sanatate, deci asteapta-L ca El Vine, Dar acum este la mine! 2. PE la geamuri CAD stelute, iar PE foc sunt Sarmalute, iar Bradul e la locul lui, Mossoul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, AIAC si craciunul Vine. Craciun fericit. 3. MOS Craciun Bate la USA scoate mana DIN Manusa si va da DIN Palma lui darurile cerului. Langa Brad si Langa foc sa va umple de Noroc. Craciun fericit4. Catelus cu Parul cret, s-aveti GEEP-UL in cotet si o Vila cu piscina, PE Madona ca Vecina, o lopata pentru Bani, la Anu`si la multi Ani! SARBATORI FERICITE! 5.